zangtheatergroep

on stage

Singer in the dark: indrukwekkend mooi

"Als 'De Verhalengemeenschap' vertelt On Stage het verhaal van Selma Jezkova, een emigrante uit Tsjechoslowakije die het geluk probeert te vinden in de VS. Ze is een vrouw vol passie voor muziek en dans. Selma laat zich niet leiden door tegenslagen in het leven, maar richt zich op dat wat zij belangrijk vindt; haar zoon Gene.

Selma’s leven is zwaar, maar ze weet ook te genieten. Als haar buurvrouw echter op zekere dag haar vertrouwen schaadt, wordt Selma’s leven een tragedie en lijkt een ‘eind goed al goed’ ineens ver weg... Met een lach, een traan en met bijpassende prachtige gearrangeerde nummers nemen we je mee in de sfeer van de jaren 60. Dit keer geen vaste hoofdrollen, maar verschillende spelers die één karakter delen. Open je ogen, luister en ervaar het leven van Selma."

Deze voorstelling heeft ons geprikkeld om het uiterste uit onszelf te halen. Het idee van een vast persoon bij een vast karakter is losgelaten. Een nieuwe manier van werken die, in afstemming op elkaar en op het personage, onze groep heeft uitgedaagd en nog hechter heeft gemaakt.

Door de bezieling en het blinde vertrouwen van het team, hebben we ons bovendien niet alleen gepusht op zang en spel, maar ook op de dans. Geholpen door tapspecialist Ruth Rosendaal werd er zelfs getapt! De choreografie ondersteunen het verhaal van Selma op een prachtige en passende manier. We zijn vereerd dat we het verhaal van Selma hebben mogen vertellen.

Enkele nummers die we zongen in deze voorstelling:

Contact

Heb je nog vragen? Iets op te merken over de site? Of wil je ons een compliment geven? (Graag!)
Gebruik dan het formulier hieronder.

© 2023 Zang Theater Groep On Stage